Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Matignon de lotte de mer

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr zeeduivel
100 gr wortel
100 gr prei
100 gr knolselderij
6 dl visfond
2 dl witte wijn
25 gr boter
zout, peper

Bereiden

Snijd de groenten in julienne.
Smelt de boter in een pannetje (geen sauteuse) en fruit de
groenten hierin aan.
Leg er de geportioneerde zeeduivel op en vul aan met visfond
en de witte wijn.
Laat de vis op laag vuur gaar worden.
Geef er een saffraansaus bij.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Zalmragout
Mosselen met bouillon, aardappelen en dille
Kabeljauwfilet met knoflookboter
Garnalencocktail met mango en safarisaus
Witte wijnsaus bij vis

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes